Timmerfabriek Van der Vegt B.V.
Hessenweg 72
7722 SH Dalfsen
0529-471373
info@timmerfabriekvdvegt.nl

Auto Timmerfabriek van der Vegt

Werkwijze

Denken in oplossingen

‘Niet denken in problemen, maar in sterke oplossingen’, dat is eenvoudig gezegd onze werkwijze. Sommigen klanten komen bij ons met een uitgebreid plan, anderen sturen een foto van een historisch pand en zeggen: ‘kun je bijpassende deuren en kozijnen maken?’. Voor ons is dat allemaal prima. Want we denken altijd mee met de klant: wat is uw tijdspad, heeft u specifieke eisen, wat wilt u met de detaillering, wilt u liever ook dingen zelf doen? We leveren op tijd. Want we weten heel goed dat de voortgang van uw project daarvan afhankelijk is.

Met de beste materialen

We werken alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen. Neem bijvoorbeeld de timmerfabriek zelf, daar staan moderne machines, en de spuiterij is net nieuw. We gebruiken voor onze producten zogenaamd volhout (massief) en geen gelamineerd hout (samengesteld). Daardoor is de kans op uitzetting of werking veel kleiner en hoeft u minder onderhoud te plegen.

Op een duurzame manier

Duurzaamheid is voor ons allereerst een traditioneel begrip: we maken dingen die lang meegaan en weinig onderhoud nodig hebben. Daarnaast maken we op een groene manier gebruik van de middelen die we hebben. Restjes hout en schaafsel gooien we niet weg, maar we stoken de kachel in de fabriek ermee. Dat scheelt afval én energie. Bovendien zijn we een Fsc-gecertificeerd bedrijf.

© 2013 Ilca Media